Vlaanderens Liefhebbers Voetbalbond

zuid-west-oost vzw

Login

Start nieuwe competitie

Alle voorbereidingen voor het nieuwe seizoen 2020-2021 zijn getroffen. Alle kalenders werden in nauw overleg opgemaakt en VLVB zuid-west-oost vzw is er klaar voor!

Alle clubs moeten wel heel goed beseffen dat in deze COVID-19 tijden speciale maatregelen getroffen moeten worden voor het maximaal garanderen van de veiligheid van de door jullie georganiseerde wedstrijden. Het is aan de clubs zelf er zich van te vergewissen dat de geldende maatregelen (ook de specifieke) gevolgd worden. We hopen uiteraard samen met jullie dat we een volledig seizoen zonder hindernissen kunnen afwerken.

Ondertussen staat ook onze eerste digitale Voetbal Amateur online. Vanaf dit seizoen is dit blad nog enkel via deze weg beschikbaar.

Het bestuur van alle clubs zal eerstdaags nog een uitnodiging per mail krijgen voor de reeksvergaderingen. Die zullen uitzonderlijk allemaal op dezelfde dag (4 september) doorgaan in Zwevegem in 2 delen (2 x 3 reeksen gezamenlijk). Daar zullen ook de trofeeën van o.a. de kampioenen en de prijzen voor de fair-play van vorig seizoen worden overhandigd.

Het Bestuur

Voetbal België