Vlaanderens Liefhebbers Voetbalbond

zuid-west-oost vzw

Login

Perspectief

Vooruitblik op 2017: nieuwe regelgeving voor recreatieve dronepiloten |  DronewatchPerspectief, voor als het weer kan en mag...

De realiteit leert ons dat we eind 2020 nog steeds geconfronteerd worden met het COVID-19 virus. De volgende datum waarop nu geconcentreerd wordt om de competitie te hervatten zou het weekend van 13 en 14 februari zijn. Laat ons hopen dat het tegen dan zal lukken.

Om ons zo goed als mogelijk voor te bereiden op een mogelijke herstart hebben we een schema uitgewerkt voor de in te halen wedstrijden van de terugronde. Het voorstel is om ons enkel te concentreren op de terugronde van de competitie, de bekercompetitie wordt voor dit seizoen stopgezet. Meer detail over de voorstellen vind je op de site in Voetbalamateur 6/7 van 22/12. De competitie-kalender op de website zal te gepasten tijde worden aangepast.

We tonen met deze plannen de ambitie om klaar te zijn om al onze clubs nog een maximum aan wedstrijden aan te bieden, jammer genoeg altijd onder de voorwaardelijke vorm "als en indien.. ”

Wij blijven positief! Hou het ondertussen veilig en blijf gezond!
Het Bestuur

Voetbal België