Vlaanderens Liefhebbers Voetbalbond

zuid-west-oost vzw

Start nieuwe competitie

Ook in deze dagen zitten we niet stil en zijn de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen al ver gevorderd.

Op de website zijn ondertussen alle kalenders voor de competitie, de kalender voor de beker en de nieuwe clubinfo gepubliceerd. Aan de verantwoordelijken van de ploegen de oproep om dit  voor jullie ploeg te controleren en eventuele opmerkingen door te geven.

Ook een oproep aan alle verantwoordelijken voor spelersbeheer: gelieve zo snel mogelijk de nodige updates aan jullie ledenbestand te doen (schrappen/vrijgeven van leden die geen deel meer uitmaken van jullie ploeg, nieuwe aansluitingen).

Hierbij 3 belangrijke opmerkingen:
  • Controleer heel nauwgezet de juistheid van de naam, voornaam en geboortedatum (moet IDENTIEK zijn aan de gegevens op de identiteitskaart)
  • Alle officiële bestuursleden, personen met een bepaalde functie tijdens wedstrijden (trainer, afgevaardigde, ...) moeten ook aangesloten zijn bij de club
  • Om als clubscheidsrechter beschouwd te worden MOET die persoon ook officieel aangesloten zijn bij de club, anders kan de club niet genieten van de voordelen van het hebben van een clubscheidsrechter
Een nieuwe datum voor de Algemene Vergadering is bepaald op vrijdag 4 september 2020 om 19u30, Ontmoetingscentrum De Kappaert te Zwevegem. Daar zullen de kampioenen en de winnaars van de fair-play gehuldigd worden. Uitnodiging naar de clubs volgt later. De normale aparte reeksvergaderingen traditioneel gehouden net voor de nieuwe competitie komen hierdoor te vervallen.

Het Bestuur

Voetbal België