Vlaanderens Liefhebbers Voetbalbond

zuid-west-oost vzw

Login

Seizoen 2020-2021 geneutraliseerd

Spelen voetbal verbod Stockvectors, rechtenvrije Spelen voetbal verbod  illustraties | Depositphotos®Op maandag 25 januari is door de geledingen van het Belgisch voetbal (Voetbal Vlaanderen, ACFF, Pro League, e.a. de beslissingen genomen om alle amateurcompetities dit seizoen met onmiddellijke ingang stop te zetten.

Los van het feit dat wij als V.L.V.B. niks met Voetbal Vlaanderen te maken hebben, moeten we met de realiteit rekening houden dat we ook nederig moeten blijven en dat de volksgezondheid nu de eerste prioriteit moet zijn. De coronacrisis heeft ons, u en de vele spelers pijn gedaan en we zij er ons van beuwst dat voor de hele V.L.V.B.-familie het een onaangename periode is geweest en nog is.

Wij hebben er als V.L.V.B. alles aan gedaan om klaar te zijn voor “als en indien’ er iets mogelijk zou geweest zijn. We moeten ons nu focussen op het nieuwe seizoen ervan uitgaand dat tegen begin september voldoende gevaccineerd is zodat het “gewone’” leven kan hervat worden.

Wij kijken vol belangstelling uit om nieuwe of bestaande clubs uit andere verbonden aan te sluiten. Het is tevens een opdracht voor u om ons kandidaten mede te delen en zo onze doelstelling bereiken, jullie volwaardige reeksen aan te bieden.

U kan meer lezen in Voelbal-Amateur nr 8 op de website.

Hou het veilig en gezond!
Het VLVB-bestuur

Voetbal België