Vlaanderens Liefhebbers Voetbalbond

zuid-west-oost vzw

Login

Voetballen in speciale omstandigheden

Het virus heeft een dikke streep getrokken door het seizoen 2019-2020 en we worden er bij de aanvang van het nieuwe seizoen nog altijd mee geconfronteerd. Alhoewel het virus nog altijd aanwezig is in onze omgeving heeft de overheid wel beslist dat, onder bepaalde voorwaarden, voetbal mogelijk moet zijn. Als VLVB kunnen we dat alleen maar toejuichen maar om het ook zo te houden moeten alle betrokkenen (bestuur, spelers, supporters, ...) zich aan de geldende maatregelen houden. Wij hopen echter met z'n allen dat we stilaan toch terug naar het "normaal" mogen evolueren.

Vanuit VLVB worden geen extra maatregelen met betrekking tot de veiligheid bij de wedstrijden opgelegd. Het is aan de organiserende ploegen om ervoor te zorgen dat de door hun georganiseerde wedstrijden op een gepaste manier kunnen doorgaan. Het is daarom zeer belangrijk kennis te nemen van de geldende richtlijnen.

Wij hebben op deze webstek een specifieke pagina voorzien. Deze kan je vinden op VLVB Covid-19. Mocht je niettegenstaande nog vragen hebben mag dit altijd via tony@vlvb.be (bij voorkeur) of op nummer 0475/47 96 93.

Voetbal België